Dansk Magisterforening

Nyt magasin om livet som løstansat

Af Martin Ejlertsen
Del artikel:

Flexwerker er et kollektiv af løstansatte, som har lanceret et nyt magasin. Magasinet er støttet af Dansk Magisterforening.

Vi havde hver især en følelse af at være ladt lidt alene på arbejdsmarkedet, men vi havde også en tro på, at tingene kan være anderledes. I kollektivet har vi en stor nysgerrighed over for, hvad der er ved at ske med arbejdsmarkedet, og det ønskede vi at undersøge fra alle mulige forskellige vinkler med magasinet”, siger 31-årige Maja Louise Sørensen, som er uddannet cand.mag. i læring og forandringsprocesser og en del af redaktionsgruppen på otte unge kvinder, som står bag magasinet.

Magasinet er et kollektiv produkt med bidrag fra over 100 løstansatte – eller flexwerkere, som de kalder sig – der har turdet drømme og åbne op for ideen om, at man kan forandre et usikkert arbejdsmarked. Dansk Magisterforening (DM) støtter projektet og magasinet finansielt.

Magasinet er gratis og kan hentes hos Dansk Magisterforening i København og Aarhus samt steder der annonceres på Flexwerkers Facebookside www. facebook.com/ FLEXWERKERNE/. Senere vil det blive tilgængeligt i en digital version.

}