Dansk Magisterforening

Skaf et job!

Benedikte Ballund
Del artikel:

Næsten 3.000 magistre står uden arbejde. Nogle af dem ligner dig. Måske har I samme uddannelse eller har arbejdet i samme branche. I hvert Magisterblad i 2014 beder vi dig om at hjælpe en ledig i job. Del ud af din viden, åbn dit netværk på LinkedIn, sig til, hvis et relevant job eller vikariat er på vej på din virksomhed. Brug kommentarfeltet på akademikerbladet.dk under artiklen om Naghmeh, eller skriv til hende på mail eller LinkedIn.

MIT DRØMMEJOB
Umiddelbart er min drøm at skrive en ph.d., og det kunne også være spændende, hvis det var en erhvervs-ph.d. Jeg skrev speciale om medier i Mellemøsten, og jeg har en god idé til forskning, der mangler at blive udført, og som handler om, hvordan gamle medier interagerer med nye digitale medier i de enkelte lande. Jeg har lavet en projektbeskrivelse og brugt lang tid på at udvikle den. Jeg sparrer rigtig meget med folk, jeg kender, blandt andet mine undervisere fra universitetet og forskere andre steder.

Sideløbende har jeg selvfølgelig andre interesser, så jeg har også en plan B, som kan gøre mig lige så glad, nemlig et job, der har med Mellemøsten at gøre, hvor jeg kan udnytte min viden, og som kunne handle om interaktion mellem Danmark og et mellemøstligt land. Det kan være i en NGO, i staten eller i det private, og det må gerne være et job, hvor jeg skal rejse eller bo i et andet land. Hvis jeg kunne vælge, ville jeg gerne arbejde med kulturformidling og projekter, der fremmer dialog og værdier, som er fælles for alle mennesker, ligesom i det tougers barselsvikariat, jeg har i øjeblikket, men jeg har ikke fastlåste præferencer. Det er hårdt nok bare at få en stilling.

Jeg har også en stor interesse for uddannelsessektoren, og jeg har været meget aktiv i studenterorganisationer og har flere års erfaring med studenterpolitik.

MINE KVALIFIKATIONER
Jeg er en rigtig god akademiker. Jeg er god til at se mønstre og betragte tingene fra en ny vinkel. Jeg er god til at skrive og formidle og skaffe overblik over, hvad der er af viden på et område, og hvad der mangler. Som nyuddannet synes jeg jo, at det, jeg har lavet på universitetet, er det, jeg er god til, men jeg har mange kvalifikationer, som kunne blive til kompetencer, hvis jeg får lov til at udvikle dem. Derudover har jeg boet i Mellemøsten, jeg taler to sprog, der findes i Mellemøsten, og jeg har arbejdet i forskellige NGO’er, der arbejder med Mellemøsten. Jeg kender kulturen, samfundet og det politiske.

SÅDAN ARBEJDER JEG
Jeg kan godt lide at nørde og gå i dybden med tingene. Jeg er god til at strukturere og tage tingene fra A-Z. Jeg vil hellere være grundig end hurtig, men man kan selvfølgelig være nødt til at arbejde hurtigt, og jeg kan være meget fleksibel og tilpasse mig omstændighederne – “nu er det sådan”. Det gode ved at være nyuddannet er, at jeg er i en fase, hvor jeg kan formes. Der er ikke noget, der hedder “jeg plejer”. Det er let at bevæge sig i forskellige genrer og roller. Det synes jeg er en styrke. Jeg kan potentielt være god til mange ting.

MIT LIV SOM LEDIG
Man kan altid arbejde videre med sin ansøgning og sin jobsøgning, men det har været ret demotiverende ikke at få respons. Man føler, at man sidder og skriver noget, som måske ikke engang bliver læst, og som nyuddannet kan man godt føle, at man er på bar bund.

Jeg har været ledig i et år og tre måneder, og jeg synes, at det er gået hurtigt. Jeg har skrevet ansøgninger og prøvet at netværke. Jeg har været i praktik i et privat konsulentfirma, jeg har været med til at lave research på bogen “100 subkulturer”, og jeg har taget et uddannelsesforløb i projektledelse. Desuden har jeg deltaget i flere konferencer og præsenteret idéer og vinkler på mit ph.d.-projekt.

Kontaktinfo:
naghmeh@outlook.dk
60 76 71 51

CV for Naghmeh Mahmoud Kashani
2010: Bachelor i historie, Aarhus Universitet.
2013: Kandidat i mellemøststudier, Syddansk Universitet.
2013: Researchassistent hos CO+.
2014: Projektkoordinator i teaterorganisationen C:NTACT.

Under studierne:
2007 og 2009: Rejseguide i Iran og koordinator på projektet NEXT STOP MIDDLE EAST.
2011-2012: Forskningsassistent på American University of Beirut og på Lebanese American University.

Naghmeh er 29 år. Læs hendes fulde CV.

}