Dansk Magisterforening

Skaf et job!

Lisbeth Ammitzbøll
Del artikel:

Næsten 3.000 magistre står uden arbejde. Nogle af dem ligner dig. Måske har I samme uddannelse eller har arbejdet i samme branche. I hvert Magisterblad i 2014 beder vi dig om at hjælpe en ledig i job. Del ud af din viden, åbn dit netværk på LinkedIn, sig til, hvis et relevant job eller vikariat er på vej på din virksomhed. Brug kommentarfeltet på akademikerbladet.dk under artiklen om Monique, eller skriv til hende på mail eller LinkedIn.

Mit drømmejob
I mit drømmejob gør jeg en forskel for andre mennesker og forbedrer deres sociale eller mentale livsvilkår. Under min uddannelse har jeg arbejdet meget med skoleområdet og især med forældresamarbejde og inklusion, fordi jeg er optaget af sammenhængen mellem menneskers dannelse og samfundets udvikling. Folkeskolen er en spejling af samfundet og af, hvor det bevæger sig hen. Men mit drømmejob kan sagtens være på andre områder, for eksempel ældreområdet, voksne med særlige behov eller noget helt fjerde. Det vigtigste er, at jeg bruger mine akademiske og personlige kvalifikationer til at forbedre livet for andre mennesker. Så er ethvert job et godt job.

Mine kvalifikationer
Generelt har jeg arbejdet med læring og pædagogik i mange typer job og gennemført en undersøgelse om forældreansvar i skole-hjem-samarbejdet. Mine spidskompetencer er implementering, evaluering, formidling og projektledelse med prince2-værktøjer. I Sundheds- og Socialforvaltningen i Albertslund Kommune har jeg opnået gode administrative kompetencer og har desuden – blandt meget andet – udarbejdet informationsmateriale, været tovholder på forskellige projekter og evalueret, dokumenteret og afrapporteret puljeprojekter til Socialstyrelsen. Jeg har en del erfaring med feltarbejde i form af interviews og observationer samt med kvalitetsarbejde og tilsyn af bo- og dagtilbud og tilsynsrapporter.

Sådan arbejder jeg
Jeg er analytisk, grundig og god til at fordybe mig, men har også behov for at se konkrete resultater af min indsats. Fordi jeg både er reflekterende og handlingsorienteret, er jeg god til at bygge bro mellem teori og praksis. Jeg har det godt med at tage ansvar og selvstændige beslutninger, også når jeg arbejder i et team. Jeg får tit at vide, at jeg er empatisk og en god menneskekender.

Mit liv som ledig
Da jeg havde afleveret specialet, glædede jeg mig til at få afvekslende arbejdsopgaver og fællesskab med kolleger, men ledighed er at være sin egen arbejdsgiver, og det kan godt blive ensomt. Heldigvis kan jeg få ny viden og netværk og sparring på min jobsøgning i DM’s joblab, hvor jeg kommer fast to gange om ugen. Jeg deltager også i fyraftensmøder og faglige møder i DM og i gå hjem-møder i Danmarks Evalueringsinstitut samt i debatmøder på DPU. På den måde sørger jeg for at holde mine kvalifikationer ved lige. Men jeg glæder mig til at få et job, hvor jeg kan gøre en indsats og sammen med kommende kolleger arbejde mod et fælles mål.

Kontaktinfo:
moniqueskalk@yahoo.dk
30 59 13 17

CV for Monique Skalkhøj Jensen
2012: Certificeret projektleder PRINCE 2.
2012: Cand.mag. i almen pædagogik.
2008: Administrativ medarbejder, Sundheds- og Socialforvaltningen, Albertslund Kommune.
2006: Bachelor i pædagogik og fransk, Københavns Universitet.
2004: Omsorgsmedhjælper, Botilbud Højsletten, Herlev.
2001: Pædagogmedhjælper i flere vuggestuer.
1996: Sprogophold (1½ år) ved Université de Perpignan.

Monique er 40 år.

}