Dansk Magisterforening

Pris til DM’s formand

Mogens Tanggaard
Del artikel:

DVIP-KUA, klubben af deltidsansatte universitetslærere ved Københavns Universitet Amager, har tildelt DM’s formand, Ingrid Stage, deres “glade årspris”.

I begrundelsen for tildelingen hedder det bl.a., at “Ingrid Stage aldrig har forsømt en lejlighed til at tale de deltidsansatte universitetslæreres sag og har igennem alle årene været os en loyal og trofast støtte, hvad vi naturligvis er dybt taknemmelige over”.

Ved selve overrækkelsen af prisen den 12. december sagde klubbens formand, Morten Hjelt, at timelærerne altid havde kunnet regne med Ingrids støtte gennem alle årene. Det var udelukkende hendes fortjeneste, at 30 timelærere på Musikvidenskab på KU i sin tid blev fastansat som studielektorer.

Ingrid Stage var “stolt og beæret” over at få prisen og gav det løfte ikke at holde op som formand for DM, før problemet med de mange deltidslærere på universiteterne var løst.

Prisen har gennem de 10 år, den er blevet uddelt, traditionelt bestået af nogle flasker rødvin. Ingrid Stage fik dog på grund af “sin helt enestående indsats” en Styrax Japonicus (japansk sneklokketræ) til sin have.

Det skal nævnes, at klubbens “sure pris” (en dunk sylteeddike) gik til KU’s rektor, Ralf Hemmingsen, for “den behændighed, hvormed han i sin embedsperiode har undgået at forholde sig til deltidslærerproblematikken”. mt

}