Dansk Magisterforening

Nyt online-magasin til DM’s studerende

Mogens Tanggaard
Del artikel:

DMstud.bladet går digitalt. Det betyder et farvel til den hidtil trykte udgave af DM’s blad til de studerende medlemmer af foreningen. Samtidig vil alle studerende få tilsendt Magisterbladet fire gange om året.

Torsdag den 11. marts går det nye online-magasin DMstud. for DM’s studentermedlemmer på nettet. Slut er det med den trykte udgave af DMstud.bladet, der er udkommet siden 2001, i begyndelsen med titlen Minerva, sidenhen som DMstud.bladet. Slut er det også med postbuddet, der bringer bladet ud: Fremover vil alle studerende automatisk modtage det nye DMstud. i deres indbakke – hvis vi altså har deres aktuelle e-mail-adresser (se boks).

Online-udgaven åbner for en række nye muligheder for interaktivitet og kommunikation: mellem de studerende indbyrdes, mellem de studerende og redaktionen – og mellem studerende medlemmer af DM og studerende ikke-medlemmer af DM. Det kunne have den effekt, at flere studerende fik øjnene op for fordelene ved at være medlem af fagforeningen DM. Midlet er at sprede det digitale DMstud. via fx e-mails, Facebook og andre sociale medier.

Online-udgaven gør det også muligt for bladets redaktion at bruge flere farver fra journalistikkens palet. Ud over den trykte udgaves ord og fotos nu også levende billeder, lyd – også som tale – slides og animationer af enhver art.

Det har kort sagt været redaktionens hensigt at producere et journalistisk magasin med et nutidigt udtryk til en ung og kvalitetsbevidst målgruppe. 

Magisterbladettil de studerende
Alle studerende medlemmer af DM vil fremover modtage fire numre af Magisterbladet om året. Det første nummer til de studerende er det nummer, du sidder med i hånden nu. De næste numre, du får, bliver nr. 9, nr. 12 og nr. 17. Så kan du få et indtryk af, hvad din fagforening også er optaget af, og af de artikler og det stof, Magisterbladet tilbyder DM’s medlemmer.

Du kan også få alle numre af Magisterbladet tilsendt – det kræver blot, at du sender en mail til dm@dm.dk, hvor du beder om det.

Har vi din rigtige-mail-adresse?
Hvis vi ikke har din rigtige og aktuelle e-mail-adresse, vil du ikke modtage det digitale DMstud. Gå selv ind på dm.dk under MIN SIDE og opdatér de oplysninger, vi måtte have om dig. Alle medlemmer af DM kan abonnere på DMstud., altså også ikke-studerende. Du kan også sende en mail til os – dm@dm.dk – med den e-mail-adresse, du vil have sendt bladet til.

}