"Nu er jeg selv chef, og det kan også være udfordrende, når man skal have en svær samtale. For så skal man træde ind i den professionelle rolle, selvom vi er lidt venner. I en arbejdskultur, hvor der er mere distance, er de svære snakke ikke så mudrede. Billedet er ikke så mudret".
"I Danmark har man en helt anden forståelse for humor, en bestemt type humor. Det at fornærme folk og så sige: »Det mente jeg ikke". I USA er man meget obs på, hvad man må sige, og hvad man ikke må sige. Der er nogle, der synes, det er for meget politisk korrekthed. Det er én måde at fortolke det på. Men der er noget, man ikke siger, fordi det gør nogle kede af det, og fordi det kommer fra nogle gammeldags tanker om andre typer af mennesker. Det er svært, når man sidder der som den eneste udlænding, den eneste minoritet".
"Jeg føler, at Danmark er lidt bagud i den snak. Når vi taler om diversitet, så er der nærmest udelukkende fokus på køn, og man er lidt bange for at berøre det med etniske minoriteter".
"Danmark er en lille boble. Det er en superfed boble og en meget sikker boble, og hvis man bare bliver i Danmark og har ressourcer, så er det rigtig nemt at vokse op og leve og bo i Danmark og tro, at man er worldly, bare fordi man har rejst til Grækenland og USA. Men fordi jeg kommer udefra, kan jeg sige, at Danmark ikke er som resten af verden. Man er meget entitled i Danmark. For nogle år siden var der en diskussion om, hvorvidt SU’en skulle skæres ned. Hele retorikken om, at »det er vores ret" – den kan jeg ikke forstå. I USA betaler man for at studere, man tager kæmpestore studielån bare for at kunne betale sin indskrivelse".