Dansk Magisterforening

Hele tre tillids­repræsentanter deler Tillidsprisen 2018

© Holger Anderson

Tobias Dinnesen
Del artikel:

Ikke en, ikke to, men tre forskellige tillidsrepræsentanter fra Dansk Magisterforening deler Tillidsprisen 2018, som hvert år uddeles af DM.

Hvert år uddeler Dansk Magisterforening (DM) Tillidsprisen i forbindelse med den såkaldte TR/AMR-dag, hvor DM’s tillidsvalgte medlemmer får inspiration til deres tillidsarbejde.

Prisen uddeles af DM, men kandidaterne til prisen nomineres af deres kolleger ude på arbejdspladserne. Og i år har hele tre tillidsrepræsentanter gjort det så godt, at de skal dele prisen.

Prisen uddeles for at hylde de tillidsvalgte medlemmer af Dansk Magisterforening for deres store arbejde på medlemmernes vegne, når der skal forhandles løn, overenskomster, sker afskedigelser, men også for at skabe et så godt arbejdsmiljø i hverdagen som muligt.

Årets vindere er:
  • Anne-Marie Borritz, arbejdsmiljørepræsentant og fællestillidsrepræsentant i ATP
  • Signe Møller Johansen, fællestillidsrepræsentant for AC-TAP på Københavns Universitet
  • Ingeborg Vind, fællestillidsrepræsentant i Danmarks Statistik
Udover hæderen følger normalt også 25.000 kr., men da der i år er tre vindere, har DM valgt at runde op, så de hver modtager 10.000 kr. for hæderen.

Camilla Gregersen, DM’s formand, takkede i forbindelse med uddelingen de mange fremmødte tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter for deres store arbejde som tillidsvalgte på deres arbejdspladser.

”Det er jeg så taknemmelig for – og det er medlemmerne også”, sagde hun.

”Medlemmerne har taget sig tid til at skrive nogle grundige, rørende og meget, meget fine indstillinger af og om deres tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant. I panelet, som har behandlet indstillingerne, har vi faktisk også valgt at gøre noget nyt. Hele tre indstillinger er så gode, at vi simpelthen må hylde dem alle tre”, fortsatte hun, inden hun bød de ”tre stærke, seje og kloge kvinder” op på scenen.

Camilla%20Gregersen,%20DM's%20formand,%20sammen%20med%20vinderne%20af%20Tillidsprisen%202018,%20som%20uddeles%20af%20Dansk%20Magisterforening.%20Fra%20venstre%20er%20det%20Anne-Marie%20Borritz,%20ATP,%20Ingeborg%20Vind,%20DMI,%20samt%20Signe%20Møller%20Johansen,%20KU.
Camilla Gregersen, DM's formand (yderst til venstre), uddeler her Tillidsprisen 2018 til de tre vindere. Fra venstre er det Anne-Marie Borritz, fællestillidsrepræsentant og AMR i ATP, Ingeborg Vind, fællestillidsrepræsentant i Danmarks Statistik samt Signe Møller Johansen, fællestillidsrepræsentant for AC-TAP på KU.

Det skriver kollegaerne bl.a. om Ingeborg Vind i deres indstilling:

”Ingeborg kan tage en stor del af æren for, at der nu er igangsat et egentligt projekt med det formål at højne trivsel og reducere fraværet”.

”Ingeborg har nærmest egenhændigt sikret, at ligestilling langt om længe er kommet højt på dagsordenen i Danmarks Statistik. Det har ikke været nemt, men med sin vedholdenhed og med vanlig veldokumenteret argumentation har hun haft succes med at overbevise ledelsen om, at arbejdet med ligestilling skal prioriteres højt.”

Det skriver kollegaerne bl.a. om Signe Møller Johansen i deres indstilling:
”Signe holder humøret højt og dagsordenen aktuel i AC-klubbens møder. AC-klubbens fællesskab er et af de bedste og sjoveste på KU, og det har Signe en stor andel i”.

”Under optakten til OK18 stod Signe og DM særligt skarpt på KU. Signe arrangerede fælles fordemonstration for alle KU-ansatte sammen med fællestillidsrepræsentanterne fra de andre faglige organisationer”.

Det skriver kollegaerne bl.a. om Anne-Marie Borritz i deres indstilling:
”Anne-Marie har udviklet AC-klubben fra en lille lokal klub til en national klub med lokale klubber på 4 ud af 5 lokationer. Hun har særligt arbejdet for at højne kommunikationen ud til medlemmerne og få klubben til at blive en klub, hvor alle er lige, uanset hvor man sidder i landet, og hvilke opgaver man løser”

”Anne-Marie er ikke bange for at sige sin ærlige mening, og man ved som medlem altid, hvor man har hende henne – lige bagved klar til at kæmpe ens sag”
}