Dansk Magisterforening

Tak for i år - vi er tilbage den 2. januar

Redaktionen
Del artikel:

Magisterbladet går på ferie og er først tilbage den 2. januar. Indtil da har vi lavet en liste med de 10 mest læste historier på akademikerbladet.dk i 2016, som du kan hygge dig med.

Når man skal lave en top 10 liste over alt fra artikler til mad eller de bedste gaveidéer, ender det hurtigt med at blive den enkelte journalist eller redaktions holdning, der helt subjektivt lægger sin vurdering ned over listen.

På akademikerbladet.dk lader vi os selvfølgelig ikke styre af den slags gætterier og mavefornemmelser, så derfor har vi valgt at gå mere metodisk til værks.

Derfor vil du i det følgende kunne se frem til at blive præsenteret for årets 10 mest læste historier på akademikerbladet.dk. På den måde er det i virkeligheden dig, kære læser, der har været med til at beslutte, hvordan den her liste har skullet se ud, ved hjælp af dine klik på vores side i løbet af året.

Men inden vi når så langt, synes vi, at du skal starte med at læse en af årets, synes vi selv, vigtigste nyheder: Nemlig historien om, at et magtfuldt netværk, faciliteret af tænketanken Axcelfuture, påvirkede debatten om SU og de videregående uddannelser med en række anbefalinger, som endte på forsiden af Politiken (historien var desuden årets 11. mest læste historie på akademikerbladet.dk)

Her får du de 10 mest læste historier på akademikerbladet.dk i 2016:

  1. Her er de 10 ting, du skal kunne i fremtiden
  2. Bluffer du?
  3. Arbejdsgiverne vil have de robuste, men hvad så med de sensitive?
  4. Sådan lukker du døren på en god måde
  5. Skab balance mellem job og privatliv
  6. Statsansatte skal nu holde fri på egen regning til jul og nytår
  7. Nervøs for at tale i forsamlinger? Sådan ryster du det af dig
  8. Sådan undgår du, at dine medarbejdere får stress
  9. Sådan søger du ønskejobbet
  10. Norske og svenske studerende har flere penge til sig selv end danske
}